Rockpartner Entertainment A/S er en av Norges største leverandører av underholding.
Vi leverer alt av både Norske og utenlandske band, artister, grupper, etc.

Petter Wavold har hatt en rekke toppplasseringer på hitlistene i karrieren. Så langt har han gitt ut 11 album, av disse syv studioalbumene, to «Best Of» og to live-album. Han har også gitt ut mange singler, låter som spenner fra hardrock til vakre ballader med norske tekster.

Petter startet sin karriere på slutten av 70-tallet. Allerede da ble bandet hans og ham kjente navn med flere opptredener på det svært populære ungdomsprogrammet «Halv sju». Etter å ha vært medlem av mange rockeband og coverband på 80-tallet nådde solokarrieren nye høyder på begynnelsen av 90-tallet da han ga ut «Æ længte hjæm». Denne sangen ble mer eller mindre «National Anthem» til hjembyen Trondheim og er fortsatt like populær som alltid. Den ble fremført direkte på NRK TV den 17. mai 2015 i London hvor grunnlovsfeiringen fant sted.

Artistnavnet Peter Wave ble først brukt da bandet hans Army lanserte singelen «Waiting Around» i 1983. Peter Wave er nå tilbake og har jobbet på et album i et platestudio med den legendariske plateprodusenten Stuart Epps som tidligere har jobbet med artister som Sir Elton John, George Harrison, Led Zeppelin, Oasis, Robbie Williams, Bill Wyman, Twisted Sister og Chris Rea, for å nevne noen.

Den nye singelen er den andre teaseren, en vennlig kraftballade fra det kommende albumet som slippes senere i år. Så forbered deg på å omfavne norsk/britisk allsang på sitt beste med Peter Wave!

ROCKPARTNER ENTERTAINMENT /  NORWAY ROCK AGENCY A/S
Box 100, Heimdal, N-7473 Trondheim – Telefon: 900 65 011
Orgnr. 992 174 595