Rockpartner Entertainment A/S er en av Norges største leverandører av underholding.
Vi leverer alt av både Norske og utenlandske band, artister, grupper, etc.

Dag Ingebrigtsen & Diesel Dahl Celebrates

Vi går 45 år tilbake i tiden og skriver 1977.
I Trondheim samler Dag & Diesel gitarist Hans Aafløy & bassist Terje Storli og starter bandet Burn II som gjør seg bemerket som rockeband på Trøndersk Mesterskap i Pop – og på Fritidsklubber og Skolefester et par år.

Dag & Hans går videre til Subway Suck som platedebuterte i 1979 – samme år som Diesel går til bandet Edge som platedebuterte på albumet 7000 Riff der Åge Aleksandersen var produsent.

På tampen av 1979 starter Terje Storli og Diesel bandet Hotlips – og Dag går inn i Harvest fra Melhus som blir til The Kids. Dag blir popstjerne med The Kids og Diesel vinner Norgesmesterskapet i Rock i 1981.

Vi går så 40 år tilbake i tiden og skriver 1982. The Kids & Hotlips bli oppløst. Torstein Flakne tar med seg Terje Storli og danner Stage Dolls – Dag & Diesel starter TNT. Resten er historie.

Konklusjonen er at Dag & Diesels 45 og 40 års jubileum
må feires med en jubileumskonsert sammen kjente musikere i bandet.

Dag opptrer sjelden uten å fremføre sangene Harley-Davidson, Eddie, USA og Seven Seas fra TNT. Diesel henger seg på med høydepunkter fra The Kids med sanger som «Forelska i Lærern», «Sexy» og «Vil du værra med mæ hjem i natt». Gutta fortsetter videre med høydepunkter fra tiden i Tindrum med sanger som «I was made for Rock n´Roll», «The Show Must Go On» og klassikeren «Drums of War». Konserten krydres med låter fra Dags karriere som soloartist med sanger som bl.a.  «På Trynet i Trondheim» og «Kongen av Lerkendal» som er en hyllest til nylig avdøde Nils Arne Eggen.

Og ikke minst blir jubileum-showet sydd sammen med muntre historier fra herrenes karrierer mellom sangene.

Booking

ROCKPARTNER ENTERTAINMENT /  NORWAY ROCK AGENCY A/S
Box 100, Heimdal, N-7473 Trondheim – Telefon: 900 65 011
Orgnr. 992 174 595