Rockpartner Entertainment A/S er en av Norges største leverandører av underholding.
Vi leverer alt av både Norske og utenlandske band, artister, grupper, etc.

TERJE TYSLAND

Terje har i over 25 år gledet og begeistret publikum over det ganske land med utallige konserter, klubb· og dansejobber og nærmere 20 plater og CD-er. Og i de fleste norske familier finner man et medlem som har et forhold til en av Terjes låter, skjønt. .. i mange familier knives både mor, far sønn og datter om hvilke av Terjes låter som er de beste fra hans lange og store produksjon, og det sier jo noe om populariteten.

Men om Terjes karriere med den unike plateproduksjonen og kon­sertene er en av landets mest fargerike, kommer man nok ikke bort fra at også Terjes liv nok har vært preget av en slags tilsvarende fargerik og mosaisk vandring og søken på godt og vondt. Noe som igjen har lagt grunnlaget for hans fandenivoldske og samfunnsen­gasjerte tekster opp gjennom årene. For Terje er rabulisten, den kon­servative sosialisten, tenkeren og livsnyteren i en og samme person. Og da må det bare gå litt skeivt innimellom, og at dette sammensuriet av en livs stil nok har ført Terje opp i stry mang en gang, skal ikke stik­kes under en stol eller andre steder, for den saks skyld.

For det meste er unektelig selvvalgt og da kan man lett havne på dag­spressens- og den kulørte ukepressens forsider med oppslag som har fått de siste hårene på Terjes hode til å reise seg mang en gang.

Men uten denne noe uvørne livsstilen, ville neppe Terje Tyslands musikk og tekster sett dagens lys, og mangt et gullkorn ville ha vært tapt for alltid. Så Terje – Vi takker for at du er den du er og alt du rep­resenterer.

ROCKPARTNER ENTERTAINMENT /  NORWAY ROCK AGENCY A/S
Box 100, Heimdal, N-7473 Trondheim – Telefon: 900 65 011
Orgnr. 992 174 595